• ECOhûs Fryslân lid Circulair Friesland

  23-03-2023

  Lees meer
 • Publicatie in het Technogramm MACO

  21-04-2022

  Lees meer
Meer nieuws

Missie en visie

ECOHûs Fryslân bouwt samen met de opdrachtgever aan een circulaire toekomst.

Binnen ons bedrijf staat de “toekomst” centraal. Wat laten wij na aan de volgende generatie? De bouwsector is één van de grootste maakindustrieën en produceert daarmee ook heel veel afval. Voor ons niet meer dan logisch dat wij onze verantwoordelijkheid hierin nemen. Wij ontwerpen en bouwen, dampopen en energiezuinige woningen met gezonde bouwmaterialen en een gezond binnenklimaat.

Het gehele ontwerp en bouwproces wordt aangestuurd vanuit een digitale 3D omgeving. Het bouwen vindt plaats in een geconditioneerde werkplaats, en op de bouwplaats wordt het bouwpakket geassembleerd. Eerst virtueel engineeren, optimaliseren en dan pas bouwen. Het traditionele bouwproces kan en moet anders ingericht worden om de gewenste kwaliteit te kunnen leveren.

Wij nemen u graag mee in onze visie en missie aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. Samen met elkaar moeten wij de verantwoordelijkheid nemen, dit betekent voor ons bedrijf van een traditioneel, milieubelastend en grondstoffen-verslindende industrie naar een toekomstbestendige manier van bouwen waarbij circulariteit de basis vormt en een gezond binnenklimaat voorop staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

 • ECOhûs Fryslân lid Circulair Friesland

  23-03-2023

  Lees meer
 • Publicatie in het Technogramm MACO

  21-04-2022

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

ECOhûs Fryslân
Hayumerleane 3
8747 NX Wons

+31 6 42119942

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.