• Publicatie in Dichterbij van de Rabobank

    13 April 2019

    Lees meer
Meer nieuws

Vacature - HSB Modelleur

Vacature HSB modelleur, ECOHûs Fryslân B.V. is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in ecologisch bouwen. Wij bouwen grondstoffenbewust op een moderne manier. Dat wil zeggen dat wij gebouwen 3D ontwerpen, engineeren, prefabben en assembleren op de bouw en alles coördineren tot aan de sleuteloverdracht. Het proces wordt vanuit een 3D omgeving aangestuurd waarbij wij alles tot in detail engineeren voordat wij gaan bouwen. Wij bouwen voornamelijk met hout en gezonde materialen die een hoge restwaarde hebben voor de toekomst, zodat de volgende generatie ook een toekomst heeft!

Wij zijn op zoek naar HSB modelleur die houdt van samenwerken en geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied 3D engineering. Wil jij niet alleen maar achter de computer zitten en "je ding" doen?

Maar juist samen met alle disciplines van en op de bouw werken aan slim bouwsysteem en dit naar een hoger niveau brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

 

Wil jij meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met S. Baints 06-42119942

Nieuws

  • Publicatie in Dichterbij van de Rabobank

    13 April 2019

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Ecohûs Fryslân
Dyksicht 18
8765 LX Tjerkwerd

+31 6 42119942

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.